Hilterapia

Hilterapia

Α. Εξειδικευμένα κέντρα Hilterapia
Ειδικοί στην ανάκτηση της ευεξίας.

Στα εξειδικευμένα κέντρα Hilterapia, που αναγνωρίζονται απο το σήμα, θα βρείτε ένα άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο ειδικό, ο οποίος, μετά απο προσεκτική ανάλυση της δικής σας περίπτωσης, θα συμπληρώσει το καταλληλότερο θεραπευτικό προτόκολο για το δικό σας πρόβλημα.

Β. Hilterapia, η αποτελεσματικότερη
καινοτομία για ανώδυνη καταπολέμηση του πόνου.

 Μόνο το Hilterapia μπορεί να μεταφέρει σε βάθος και με απόλυτη ασφάλειαγια τον ασθενή υψηλές δόσεις ενέργειας, διεγείροντας έτσι ιστούς που διαφορετικά δεν θα αντιδρούσαν και θεραπευοντας επιτυχώς παθολογικές καταστάσεις στις οποίες άλλες θεραπευτικές τεχνικές αποδεικνύονται αναποτελεσματικές.
 Μόνο το Hilterapia επιτρέπει την ταυτόχρονη άσκηση της φωτοχημικής, φωτοθερμικής και φωτομηχανικής δράσης του laser
 Μόνο το Hilterapia επιτρέπει την υποχώρηση του πόνου απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή για γρήγορη ίαση του ασθενούς και ανάκτηση των λειτουργιών του με μικρό αριθμό συνεδριών και σε σύντομο χρονικό διάστημα

ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
Μειώνει τις φλεγμονές των αρθρώσεων και διεγείρει τον μηχανισμό αναγέννησης

ΜΥΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Επιταχύνει την θεραπεία των θλάσεων παρέχοντας έντονη αναλγητική δράση

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ευνοεί τηνπαροχή θρεπτικών συστατικών και την επαναπορρόφηση των οιδημάτων

Γ.Hilterapia ενέργεια για τον οργανισμό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο γνωρίζουν ότι οι τενοντίτιδες,οι επικονδυλίτιδες, οι τραυματισμοί και τα διαστρέμματα καιροφυλαχτούν πάντα και, προπάντος, ότι πρέπει να ανακτούν τη φυσική τους κατάταση όσο το δυνατόν πιό γρήγορα.
Τη λύση δίνει το Hilterapia απο την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, του στίβου εμπιστεύονται το Hilterapia.
Σε σύντομο χρονικό διαστημα μειώνεται ακόμη και ο βαθύς πόνος για άμεση ανάκτηση της φόρμας

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΝΟΥ

Μία νέα θετική ενέργεια για τους αθενείς σας είναι το ευεργετικό αποτέλεσμα του Hilterapia σε όλες τις επώδυνες παθολογικές καταστάσεις του μυικού – οστικού συστήματος:
Αναλγητική, αντιφλεγμονώδες και τροφική θεραπεία για οσφυαλγίες, αυχεναλγίες, μωλωπισμούς, τενοντίτιδες, ελυτρίτιδες, περιαρθρίτιδες.

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το Hilterapia είναι η αποτελεσματική λύση για την ανάκτηση της φυσικής κατάστασης και της μειωμένης λειτουργικότητας απο χειρουργική επέμβαση ή κάταγμα, την αποκατάσταση της ομαλότερης κινητικότητας και, προπάντος, την ανάκτηση καλής ποιότητας ζωής. Ευνοεί την ταχεία αποκατάσταση και τη γρήγορη και σταδιακή εξαφάνιση του πόνου.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Η αλληλεπίδραση της ακτινοβολίας λέιζερ με τους ιστούς καθορίζει μία σειρά επιδράσεων. Μια πρώτη σημαντική επίδραση της Hilterapia είναι η “βιοδιεγερτική” επίδραση. Η Hilterapia® καθορίζει την ανύψωση της «ενεργειακής στάθμης» με την ενεργοποίηση των μηχανισμών που επιδιορθώνουν τις κυτταρικές βλάβες. Σε κυτταρικό επίπεδο αυτή η βιοδιεγερτική δράση είναι πρακτικά η ενεργοποίηση ορισμένων ενζύμων, η αυξημένη παραγωγή συγκεκριμένων ουσιών (νουκλεϊνικά οξέα και πρωτείνες) και η αύξηση των μεταβολικών αλλαγών, δηλαδή το σύνολο των δραστηριοτήτων που είναι θεμελιώδεις για τη ζωή των κυττάρων. Οι βιοχημικές αλληλεπιδράσεις φαίνεται να φέρουν την κύρια ευθύνη όσον αφορά τη βιοδιεγερτική δράση και τα αποτελέσματα του λέιζερ απέναντι στις φλεγμονές, τον πόνο και το οίδημα.

Χάρη στις υψηλές μέγιστες τιμές ισχύος των παλμών, η θεραπεία HILT® είναι σε θέση να προκαλέσει ένα φωτομηχανικό φαινόμενο: τα ελαστικά κύματα πίεσης που διαδίδονται με την ίδια διεύθυνση και φορά του παλμού που τα παρήγαγε. Αυτά τα κύματα, των οποίων η ένταση είναι ανάλογη των μέγιστων τιμών ισχύος του παλμού και αντιστρόφως ανάλογη της διάρκειάς του, διαδιδόμενα στο εσωτερικό του ιστού έχουν διεγερτική δράση.

Εκτός του φωτομηχανικού και του φωτοχημικού φαινομένου, η μέθοδος HILT® προκαλεί και το φωτοθερμικό φαινόμενο. Το φαινόμενο αυτό δημιουργεί ελεγχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών, διευκολύνει την κυκλοφορία και, κατά συνέπεια, αυξάνει το οξυγόνο στα πάσχοντα σημεία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά εξηγούν γιατί η HILT® ενδείκνυται για ένα μεγάλο αριθμό κλινικών συνθηκών. Είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την αγωγή πολλών επώδυνων παθολογιών εκφυλιστικής φύσεως. Για παράδειγμα, για την σπονδυλική στήλη, για τη θεραπεία παθήσεων που προσβάλλουν τους τένοντες, για τη θεραπεία θλάσεων και μυϊκών τραυματισμών, για μυϊκούς σπασμούς και για την αντιμετώπιση του πόνου. Η HILT® παρέχει θεραπεία, με απόλυτη ασφάλεια, σε όλες τις φλεγμονώδεις παθήσεις, ακόμα και σε εκείνες που βρίσκονται βαθιά κάτω από την επιδερμίδα, επιτυγχάνοντας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή σημαντική μείωση του πόνου και αποκατάσταση της κινητικότητας. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 72 ώρες, ενώ μετά από μερικές συνεδρίες επιτυγχάνεται πλήρης απαλλαγή από τον πόνο και ανακτάται απόλυτα η κινητικότητα.

Ένα άλλο πεδίο εφαρμογής είναι εκείνο της τροφικής και αναγεννητικής θεραπείας. Η HILT® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όχι μόνο στη θεραπεία του έλκους και των εκφυλιστικών και χρόνιων φλεγμονών στους τένοντες, αλλά είναι και σε θέση να οδηγήσει επαρκή ποσότητα ενέργειας στο βάθος, στην επιφάνεια των αρθρώσεων και να ευνοήσει τον τροφισμό των χόνδρων

Όπως όλα τα μηχανήματα λέιζερ, είναι επικίνδυνο για τα μάτια, …
γι’ αυτό, τόσο ο χειριστής όσο και ο ασθενής, πρέπει να φορούν ειδικά προστατευτικά γυαλιά κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Η εφαρμογή της Hilterapia® είναι ουσιαστικά ασφαλής, γιατί σέβεται το χρόνο θερμικής χαλάρωσης των ιστών…. Παρόλα αυτά, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο φωτότυπος του δέρματος του ασθενή και να μετριέται η ανεκτικότητά του στη θερμότητα. Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι, με την εκπομπή ίσης ισχύος λέιζερ σε σκούρο και ανοιχτόχρωμο δέρμα, το σκούρο δέρμα απορροφάει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με το ανοιχτόχρωμο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το μάτι είναι η βασική αντένδειξη:… πρέπει επίσης να λαμβάνονται συγκεκριμένες προφυλάξεις κατά την εφαρμογή της θεραπείας σε ασθενείς που φέρουν βηματοδότη, εγκύους, ασθενείς που πάσχουν από επιληψία.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ

Όχι, δεν είναι ούτε τοξικό ούτε ραδιενεργό, …
δεν εκπέμπει ιονίζουσες ακτινοβολίες.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Γιατί είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, δίνει άμεσα αποτελέσματα στην καταπολέμηση του πόνου,… ο χρόνος αποκατάστασης είναι συντομότερος, ενώ, εφόσον ζητηθεί, δίνει τη δυνατότητα ταχύτερης έναρξης των ασκήσεων φυσιοθεραπείας. Επιπλέον, είναι προτιμότερη, επειδή καταφέρνει να προσεγγίσει με απόλυτη ασφάλεια τις παθολογίες που βρίσκονται σε βάθος, οι οποίες με τις άλλες μεθόδους είναι δυσπρόσιτες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΑΣΗΣ

Εξαρτάται από την παθολογία και τα συμπτώματα. Σε γενικές γραμμές, ήδη από την πρώτη εφαρμογή διαπιστώνεται εμφανής βελτίωση, πάντως, αρκούν συνήθως δέκα συνεδρίες διάρκειας περίπου 10 λεπτών για τη θεραπεία του συμπτώματος.


ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ;

Σκοπός της Hilterapia® είναι η επίλυση του προβλήματος, καταπολεμώντας την αιτία και όχι απλά την συμπτωματολογία. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ η αρχική βελτίωση ενάντια στον πόνο είναι άμεση, αλλά προσωρινή, με το πέρας του πλήρους θεραπευτικού κύκλου τα αποτελέσματα τείνουν να είναι μακροπρόθεσμα, αν και, προφανώς, η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από το είδος της παθολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες WWW.HIWWW.HILTERAPIA.GR